info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

SARAJEVO NOVA GODINA

SARAJEVO  NOVA GODINA 1
  • Termin polaska: 30.12.18.-1.1.19.
  • Trajanje/prijevoz: 3 dana / autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 900 Kn

First minute cijena First minute cijena vrijedi za prijave i uplate do 1.11. ili do popunjenja mjesta na akciji.

Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

Preuzmite za ispis

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN – 30.12.18.            

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

 

2. DAN – 31.12.18.            

Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na otvorenom ili u nekom od mnogobrojnih restorana i klubova s gostima iz cijelog svijeta. Noćenje.

 

3. DAN – 1.1.19.  SRETNA NOVA GODINA!  

Doručak. Polazak za Hrvatsku u kasnim prijepodnevnim satima. Vožnja preko Slavonskog broda i Zagreba. Dolazak u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

: prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Minimalni broj putnika: 40

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

: stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 6 KM., Trebevićka žičara 20 KM

CJENIK

HOTEL FIRST MINUTE CIJENA* REDOVNA CIJENA

ITALIA 3* 900,00 kn 1.000,00 kn
SARAJ 3* centar grada 1.100,00 kn 1.200,00 kn
*First minute cijena vrijedi za prijave i uplate do 1.11. ili do popunjenja mjesta na akciji.

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

DOPLATE

Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi. Doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn. Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

jadr

DOBRO JE ZNATI

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji mogu biti podložni promjenama.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.