info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

PREDBOŽIĆNI BEČ

PREDBOŽIĆNI BEČ 1
  • Termin polaska: 14.12. i 21.12.18.
  • Trajanje/prijevoz: 3 dana / autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 1.100 Kn

Preuzmite za ispis

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN  

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju (Postojna, Ljubljana, Maribor) i Austriju  s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak gradskim prijevozom do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

 

2. DAN

Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski  toranj, Prater, Hundertwasserhaus.... Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. DAN  

Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u hotelu s 4* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, posjet dvorcu Schönbrunn, pripremu i organizaciju putovanja, voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

ulaznice za muzeje i ostale atrakcije; stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama. Ulaznica za dvorac Schönbrunn €18 (NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno kao i redosljed razgleda koji zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama).

CJENIK

Polazak Hotel Cijena kuna
14.12.18. BOSEI 4* 1200
21.12.18. BELLEVUE 4* 1100

DOPLATE

: doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja