info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

Pre djamski dvorac & Advent u Postojnskoj jami

  • Termin polaska: 26.12.18.
  • Trajanje/prijevoz: jednodnevni
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 130 Kn

Cijena za djecu 5-12god: 80 kn

Preuzmite za ispis

PROGRAM PUTOVANJA

26.12.18.- neradna srijeda

Cijena po osobi: 130 kn

Cijena za djecu 5-12god: 80 kn

+ ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu

Program: Polazak iz Pule sa parkirališta Konzuma (ex Mercator) u 8:00h, Rovinja 8,30h iz Pazina u 09:00h, mogućnost ukrcaja na naplatam kućicama Bonaci i na GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju u smijeru Postojne. Najprije odlazimo u posjet Predjamskom dvorcu. Zbog svoga položaja i tajanstvenih podzemnih rovova uistinu je nešto posebno. Oduševljava nas prepletenost prirodne špilje i zidova koji su djelo ljudskih ruku. Oba dijela tako su dobro povezana da je ponekad teško vidjeti gdje jedan završava i drugi započinje. U prošlosti je bio mjesto snimanja brojnih dokumentarnih znanstvenih i igranih filmova. Nakon razgleda dvorca krećemo prema 9 kilometra udaljenoj Postojnskoj jami. U to vrijeme Postojnska jama organizira pravu Božićnu čaroliju. Žive jaslice  u jami i Božićni sajam ispred ulaza. Po dolasku krećemo u zajednički razgled. Nakon razgleda koji traje cca 1.5h slijedi slobodno vrijeme za uživanje u adventskom sajmu. Slobodno vrijeme do 17h kada slijedi ukrcaj u autobus i polazak prema Istri. 

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

: Ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu: odrasli 27,40 EUR; djeca od 6-15godina 17,80 EUR, troškovi osobne prirode, zdrastveno osiguranje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

CJENIK

Cijena po osobi: 130 kn
Cijena za djecu 5-12god: 80 kn
+ ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu

DOBRO JE ZNATI

cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* Valuta paćanja u Sloveniji je EURO.
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
con