info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

PRAG - DVORAC LEDNICE ~ ČEŠKY KRUMLOV

PRAG - DVORAC LEDNICE ~ ČEŠKY KRUMLOV 1
  • Termin polaska: 02.04-05.04.2020.
  • Trajanje/prijevoz: 4 DANA - AUTOBUS
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 1.700 Kn
  • First minute cijena aranžmana po osobi: 1.600 Kn

First minute cijena VRIJEDI ZA PRIJAVE I UPLATE DO 15.02 ILI DO POPUNJENJA MJESTA

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 20%

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA


Vrijednost više: uključena jedna večera u hotelu na dan dolaska te ulaznica u dvorac Lednice

1. dan četvrtak: PULA/PAZIN – DVORAC LEDNICE - PRAG

Polazak iz Pule u u 4,00h (parking Konzuma – ex Mercator) i iz Pazina u 4,40h (Etradex). Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Udobna vožnja u smjeru Češke, preko Slovenije i Austrije uz zaustavljanja po potrebi. U samo par minuta vožnje nakon ulaska u Južnu Češku, pokrajinu Moravsku, prvo posjećujemo dvorac Lednice, izgrađen za vrijeme višestoljetne vladavine obitelji Liechtenstein. Dvorac Lednice je dio Lednice-Valtice kompleksa, tik uz same Karpate i na granici triju država. Krajolik je zaštićen i uvršten na popis UNESCOVE svjetske baštine zbog svoje prirodne, povijesne i kulturne vrijednosti. Nastavak vožnje prema Pragu gdje se dolazi u večernjim satima. Smještaj u hotel 3*. Večera u hotelu. Noćenje.

2. dan petak: PRAG

Doručak. U pratnji lokalnog vodiča odlazak u panoramski i pješački razgled Praga: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) - Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) - Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) - Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) - Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima).

Poslijepodne slobodno za istraživanje i šetnju ulicama stare gradske jezgre. Povratak u hotel.

Navečer organiziramo fakultativni izlet: plovidba rijekom Vltavom i večera na brodu. Tijekom plovidbe brodom, uz večeru moći ćete uživati u noćnoj panorami Praga.

3. dan subota: PRAG

Doručak. Fakultativni odlazak do najpoznatije praške pivovare – Staropramen. Organizirani posjet (uz doplatu za paket ulaznica) i razgled pivnice uz stručno vođenje i priču o povijesti i proizvodnji piva, razgled pogona, upoznavanje s tehnologijom, mogućnost kupovine suvenira i piva po tvorničkim cijenama. Degustacija 4 vrste piva. Ostatak dana slobodno vrijeme za istraživanje grada. Za ručak ili večeru preporučujemo posjet nekoj od tipičnih praških pivnica. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan nedjelja: PRAG - ČEŠKY KRUMLOV - PAZIN/PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Češkom Krumlovu - jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku razgled grada: mosta, dvorca, glavnog trga s fontanom, crkva Sv. Vitusa, a šetnja uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak u smjeru Hrvatske. Dolazak u Istru u kasnijim večernjim satima.
U CIJENU UKLJUČENO

U cijenu je uključeno:
prijevoz turističkim autobusom, licencirani voditelj putovanja, lokalni vodič za razgled Praga, audio-slušalice za razgled Praga, smještaj u hotelu 3* u Pragu (dvokrevetne i trokrevetne sobe) na bazi 1 x polupansion i 2 x noćenje s doručkom, ulaznica za dvorac Lednice, organizacija putovanja, polica jamčevine putovanja, PDV.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

U cijenu nije uključeno:
troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod " U cijenu je uključeno", police putnog inozemnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja.

CJENIK

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn

DOPLATE

Doplate na licu mjesta (minimalno 20 prijavljenih):

* plovidba brodom po Vltavi s večerom: 25€

* posjet pivovari Staropramen s uključenom ulaznicom i degustacijom 4 vrste piva: 15€

DOBRO JE ZNATI

Vrijednost više: uključena jedna večera u hotelu na dan dolaska te ulaznica u dvorac Lednice
· za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Valuta plaćanja u Češkoj: Češka kruna

· smještaj je organiziran u hotelu Slavia 3*

· svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.