info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

PARIS I DISNEYLAND

PARIS I DISNEYLAND 1
  • Termin polaska: 26.06.-29.06.2020.
  • Trajanje/prijevoz: 4 dana /avion / autobus
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 3.290 Kn
  • First minute cijena aranžmana po osobi od: 2.990 Kn

First minute cijena VRIJEDI ZA PRIJAVE I UPLATE DO 29.02 ILI DO POPUNJENJA MJESTA

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN - 26.06.2020. - PULA - PARIS

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Pula u 08:00 sati na ulazu u zračnu luku. Prijava na direktan let za Paris avionske kompanije Easyjet. Polazak zrakoplova prema redu letenja u 09:35 sati (zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta). Po slijetanju zrakoplova u zračnu luku Paris Charles de Gaulle u 11:35 sati, polazak prema gradu i odlazak u panoramski razgled autobusom gdje ćemo vidjeti najpoznatije znamenitosti i atrakcije: Pantheon u Latinskoj četvrti; poznato sveučilište Sorbonne; Luksemburška palača s vrtom; jedan od najvećih muzeja umjetnosti Musee d'Orsay; Musee Rodin, Dom des Invalides gdje je smještena grobnica Napoleona Bonapartea; Eiffelov toranj... Nakon razgleda odlazak u pravcu hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo odlazak na čuveni pariški cabaret show Moulin Rouge. Noćenje.

2. DAN - 27.06.2020. - PARIS

Doručak. Odlazak s vodičem javnim gradskim prijevozom do Eiffelovog tornja koji sa svojom visinom od 320 m dominira cijelim Parizom i privlači poput magneta. Popnite se liftom na 3. kat i uživajte u nezaboravnom pogledu na grad. Odlazak do Trocadera te najpoznatije Avenije Champs-Elysees s poznatim slavolukom pobjede Arc de Triomphe; Opera; Place Vendome s poznatim hotelom Ritz i nizom najskupljih draguljarnica; Place de la Concorde; najpoznatiji svjetski muzej Le Louvre; Ille de la Cite s najstarijim pariškim mostom Le Pont Neuf, slavnom katedralom Notre Dame, dalje do uskih uličica Latinske četvrti sa zanimljivim trgom Saint-Michel te do četvrti Marais gdje se nalazi Picassov muzej. Odlazak u Montmartre, okupljalište umjetnika i posjetitelja sa svih strana svijeta. Posjet slikovitom trgu Tertre, te bazilici Sacré Cœur. Slobodno poslijepodne za odlazak u posjet tornju Montparnasse, najvišoj građevini Parisa. S panoramskog vidikovca na ovoj najvišoj pariškoj građevini pruža se pogled na cijeli Pariz i okolicu. Predlažemo i jednosatnu plovidbu brodom po rijeci Seini uz najpoznatije spomenike i mostove. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN - 28.06.2020. PARIS - izlet u DISNEYLAND

Doručak. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet u Disneyland, ''najsretnije mjesto na Zemlji'' - jedan od najpoznatijih zabavnih parkova na svijetu. Polazak javnim gradskim prijevozom - prigradskim vlakom RER (linija A) do željezničke postaje Gare de Marne la Vallée Chessy. Posjet zabavnom parku i cjelodnevno uživanje u raznim vožnjama, predstavama, trgovinama i drugim atrakcijama Disneylanda. Onima koji ostaju u Parisu preporučamo odlazak javnim prijevozom u posjet dvorcu Versailles, nekoć kraljevskoj rezidenciji francuskih kraljeva i jednoj od najposjećenijih atrakcija Europe. Dvorana ogledala je najraskošnija prostorija u Francuskoj, sa 17 golemih ogledala koja ispunjavaju cijeli zid nasuprot prozora koji gledaju na vrtove dvorca. Dvorac je usađen u prirodni krajolik koji je oblikovan u skladu s dvorcem, po strogom geometrijskom principu apsolutne simetričnosti, čime se sve povezuje u cjelinu, takozvani ''francuski park''. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN - 29.06.2020. - PARIS - VENECIJA - PULA (ISTRA)

Doručak. Slobodno prijepodne za osobne programe, razgledavanje i upoznavanje zanimljivosti grada, odlazak do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps, ili šetnju brojnim parkovima i avenijama. Predlažemo odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja koji će vas zasigurno oduševiti svojim bogatstvom. Muzeji Louvre i Rodin su definitivno pravo mjesto za sve ljubitelje umjetnosti. Kao najveći muzej na svijetu, Louvre ima u svojoj zbirci više od 380 000 artefakata (obavezno kupiti kartu online). Muzej Rodin posvećen je francuskom kiparu Augusteu Rodinu, no također posjeduje neke od djela Van Gogha, Renoira i Moneta. U poslijepodnevnim satima u dogovoreno vrijeme polazak autobusom prema zračnoj luci Paris Charles de Gaulle. Prijava na let kompanije Easyjet. Polazak zrakoplova prema redu letenja u 17:25 sati (zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta). Dolazak u zračnu luku Venecija Marco Polo predviđen je u 19:05 sati. Ukrcaj u autobus za Pulu/Istru. Dolazak u kasnim večernjim satima.


U CIJENU UKLJUČENO

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- prijevoz zrakoplovom na relaciji Pula - Paris - Venecija

- transfere autobusom, zračna luka Paris CDG - hotel - zračna luka Paris CDG

- transfer autobusom od zračne luke Venecija do Pule u povratku

- smještaj u hotelu ibis Styles Paris Nation Porte De Montreuil 3* u centru, na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

- panoramski razgled Parisa autobusom

- sve razglede prema programu

- osiguranje putnika od rizika nezgode

- uslugu voditelja putovanja

- organizaciju putovanja i jamčevinu

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- zrakoplovne pristojbe i naknade - obavezna doplata 590,00 kn (promjenjivo do izdavanja avionskih karata)

- doplatu za jednokrevetnu sobu - 1.250,00 kn

- predanu prtljagu do 23 kg po osobi - 390,00 kn (moguće uzeti jednu prtljagu za dvije osobe)

- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje

- karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu

- osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

- putno osiguranje (zdravstveno osiguranje za putovanja u inozemstvo, osiguranje od otkaza putovanja)

CJENIK

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (plaćanje na licu mjesta ili online; mogućnost promjene cijene do putovanja):

- muzej Louvre 17 EUR (online)

- muzej Orsay 14 EUR (online)

- muzej Rodin 13 EUR, kombinirana ulaznica muzej Rodin i d'Orsay 21 EUR

- vožnja brodom po rijeci Seini oko 15 EUR

- dvorac Versailles od 18 EUR

- cabaret show Moulin Rouge od 113 EUR (online)

- vidikovac Montparnasse 18 EUR odrasli, 9.50 EUR djeca 4-11 godina, 15 EUR mladi 12-18 godina

- Eiffel toranj 10.40-25.90 EUR odrasli, 2.60-6.50 EUR djeca 4-11 godina, 5.20-13 EUR mladi 12-24 godine (online)

- Disneyland 74 EUR odrasli, 68 EUR djeca 3-11 godina (online)

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 20