info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

NOVA GODINA - CRNA GORA - DUBROVNIK

NOVA GODINA - CRNA GORA - DUBROVNIK 1
  • Termin polaska: 30.12.2021.-02.01.2021.
  • Trajanje/prijevoz: 4 DANA - AUTOBUS
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 1.890 Kn
  • First minute cijena aranžmana po osobi od: 1.790 Kn

First minute cijena (vrijedi za prijave i uplate do 20.11. ili do popunjenja mjesta na akciji)

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 20%

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA


1. dan 30.12.2021: PULA – PAZIN - DUBROVNIK - BUDVA

Polazak iz Pule u 2,00h (u noći srijeda na četvrtak), iz Pazina (Etradex) u 2,45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 3:30h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u Dubrovnik slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup.... Slobodno vrijeme za ručak i samostalno istraživanje grada. Preporučujemo vam posjet gradskim zidinama, vožnja žičarom na Srđ...

Okupljanje u dogovoreno vrijeme te polazak prema Crnoj Gori. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Vožnja do Budve. Smještaj u hotel 3*/4* u Budvi (centar grada). Smještaj u sobe, slobodno vrijme za osvježenje te odlazak u razgled Budve prije večere. Organizirana večera u restoranu u gradu. Noćenje.

2. dan 31.12.2021: BUDVA/ FAKULTATIVNI IZLET: CETINJE – PANORAMSKA VOŽNJA KROZ PODGORICU - VINSKI PODRUM ŠIPČANIK – BUDVA

Doručak. Fakultativni izlet na Cetinje i do vinskog podruma Šipčanik. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš... u dogovoreno vrijeme okupljanje i nastavak prema Podgorici. Panoramska vožnja kroz Podgoricu i nastavak do najvećeg vinograda u Europi (kao cjelina) te do impresivnog vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Povratak u Budvu. Slobodno ostatak večeri za doček Nove Godine. Na glavnom gradskom trgu organiziran je doček Nove Godine. U najavi je koncert Gibonnija i Lepe Brene.

Sretna Vam Nova Godina!

3. dan 01.01.2022: BUDVA / FAKULTATIVNI IZLET: PERAST I KOTOR

Kasniji doručak. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i vožnja prema Boki Kotorskoj. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme za istraživanje grada. Povratak u Budvu. Slobodno popodne u gradu. Noćenje.

4. dan 02.01.2022: BUDVA - HERCEG NOVI - ISTRA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom do Herceg Novog. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme te polazak prema Hrvatskoj. Vožnja za Rijeku i Istru uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak kućama u kasnijim večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

U cijenu je uključeno:

* prijevoz udobnim turističkim autobusom;

* voditelj putovanja;

* lokalni vodič za razgled Dubrovnika, Budve i Herceg Novog;

* 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* u Budvi, u dvokrevetnim i trokrevetnim (tuš/WC, TVSAT));

* 1 večera u lokalnom restoranu u Budvi prvi dan dolaska 30.12.21;

* trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari;

* turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pripadajući pdv.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Fakultativni izleti (min 20 osoba) - prijava kod rezervacije putovanja/plaćanje izleta na licu mjesta: 30.12.21 - fakultativni izlet autobusom u Cetinje i degustacija vina prema programu, 25 eur po osobi (prijevoz autobusom, lokalni vodič, ulaznica za Dvor Kralja Nikole i degustacija 3 vrste vina)

31.12.21 - fakultativni izlet autobusom u Kotor i Perast, 20 eur po osobi (pristojba ulaska u Kotor, vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela)

DOPLATE

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja (cca 24,00kn po osobi/dan) i policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 75,00kn po osobi/jednokratno)

Napomena:

· Cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.

· Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije polaska

DOBRO JE ZNATI

· Valuta plaćanja u Crnoj Gori: Euro


Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. · Covid dokumenti potrebni za prelazak granice:
http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/crna-gora,236.htmlora,236.html

raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.

· sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

· s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.

· program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC