info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

MILANO, TORINO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE

MILANO, TORINO I MAGIČNI KRAJOLICI REGIJE PIEMONTE 1
  • Termin polaska: 19.06.-22.06.2020.
  • Trajanje/prijevoz: 4 DANA AUTOBUS
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 1.680 Kn
  • First minute cijena aranžmana po osobi od: 1.580 Kn

First minute cijena VRIJEDI ZA PRIJAVE I UPLATE DO 29.02 ILI DO POPUNJENJA MJESTA

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN - 19.06.2020. - PULA (ISTRA) - MILANO - TORINO

Polazak autobusom iz Pule u 06:00 sati s parkirališta Konzuma (ex Mercator), u 06:30 sati s odmorišta BAČVA, u 07:00 sati s GP KAŠTEL. Putovanje kroz Sloveniju i sjevernu Italiju u pravcu Milana, glavnog grada regije Lombardije. U prošlosti je bio važno kulturno središte Europe u kojem je djelovao niz umjetnika, skladatelja i značajnih književnih ličnosti Milano je cijenjen kao svjetsko središte mode i dizajna, s velikim globalnim utjecajem u trgovini, industriji, glazbi, sportu, književnosti, umjetnosti i masovnim medijima. u razgled grada i poznatih znamenitosti - Milanska katedrala (Duomo), galerija Vittorio Emanuele, čuvena operna kuća Scala; utvrda-zamak Castello Sforzesco... Nakon razgleda, nastavak vožnje u pravcu Torina. Smještaj u hotel na području Torina. Noćenje.

2. DAN - 20.06.2020. - TORINO

Doručak. Nakon doručka polazak prema Torinu, glavnom gradu pokrajine Piemonte, gradu automobila, muzeja, sporta, knjige, palača, barokne arhitekture... Torino leži na rijeci Po i okružen je Alpskim masivom. Do 1864. godine bio je glavni grad Italije. Odlazak u razgled gradskih znamenitosti: Duomo di Torino, Palazzo Madama, Castello del Valentio, Porta Palatina, Mole Antonelliana, Piazza Castello, Palazzo Reale, te mnoge druge. Slobodno vrijeme za osobne razglede ili kupovinu i kulinarsko uživanje jer je Torino poznat i kao grad čokolade. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN - 21.06.2020. - TORINO - LA VENARIA REALE

Doručak. Nakon doručka odlazak u posjet kraljevskom kompleksu Reggia u mjestu La Venaria Reale, u predgrađu Torina. Ova posjeta će ostaviti svakoga bez daha pred bogatstvom i ljepotom koja je stvarana za ugođaj kraljeva dinastije Savoia. Čitav kompleks je izgrađen u vidu naselja koje predstavlja ulazni dio u kraljevsku palaču. Unutar ovog kompleksa nalazi se dvorište časti, dvorska kapela, Stari zamak, Sat toranj. Naravno, kao i svaka kraljevska rezidencija, i ova posjeduje zaista fantastične vrtove oplemenjene fontanama i brojnim skulpturama. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. Nakon posjeta kraljevskoj rezidenciji, povratak u Torino. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN - 22.06.2020. - TORINO - ASTI - PULA (ISTRA)

Doručak. Nakon doručka odlazak u pravcu vinskih lokaliteta regije Piemonte, jednoj od najpoznatijih vinorodnih regija u Italiji. Najznačajniji vinski gradovi su Alba, Asti i Alessandria. Predviđeno je zaustavljanje u gradu Asti, glavnom gradu ove regije koji se smatra i trezorom spomenika, palača, crkava. Obilježje grada su tornjevi zbog kojih ovaj grad popularno nazivaju «grad tornjeva». Razgled grada predviđa razgled gradskih znamenitosti: glavni trg - Piazza San Secondo, romanička crkva San Secondo, katedrala Santa Maria Assunta, Palazzo Catena, Palazzo Zoya, Palazzo Comune, Piazza Roma, Torre Comentina, Torre Troyana, Torre Asinari, Torre Rossa. U ranim popodnevnim satima napuštamo Piemonte i krećemo prema Istri. Putovanje uz usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u Pulu u kasnim večernjim satima.


U CIJENU UKLJUČENO

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu

- smještaj u hotelu Tulip Inn Turin South 3*, na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

- stručno vodstvo za vrijeme realizacije aranžmana

- osiguranje putnika od rizika nezgode

- organizaciju putovanja i jamčevinu

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- doplatu za jednokrevetnu sobu - 380,00 kn

- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje

- karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu

- osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

- putno osiguranje (zdravstveno osiguranje za putovanja u inozemstvo, osiguranje od otkaza putovanja)

CJENIK

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (plaćanje na licu mjesta; mogućnost promjene cijene do putovanja):

- palača Reggia di Venaria i vrtovi 14 EUR, samo vrtovi 4 EUR

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 40

DOPLATE

- doplatu za jednokrevetnu sobu - 380,00 kn