info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

KARNEVAL U VENECIJI 2019.

KARNEVAL U VENECIJI 2019. 1
  • Termin polaska: 23.2. i 2.3.19.
  • Trajanje/prijevoz: jednodnevni autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 200 Kn

CIJENA ZA DJECU DO 12 GODINA: 150 kuna

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

JEDNODNEVNI AUTOBUSNI IZLET:

 

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30, s tunela Učka u 04.45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju s jednim usputnim zaustavljanjem. Dolazak na Punta Sabbioni te ukrcaj na brodić kojime odlazimo do Venecije. Slobodno vrijeme za posjet trgu Sv. Marka - Duždevoj palači - ulici Mercerie s brojnim trgovinama – nekom od zanimljivih venecijanskih muzeja – kupovinu - ili uživanje u karnevalskom ugođaju, vrevi na gradskim ulicama i trgovima, romantičnu vožnju gondolom. Povratak brodićem iz Venecije prema Punta Sabbioni. Nastavak vožnje našim autobusom. Dolazak u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

 

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, pratitelj grupe, usluga organizacije i pripreme izleta, jamčevina turističkog paket aranžmana.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

stručno vođenje po Veneciji, prijevoz brodićem od Punta Sabbioni do Venecije i natrag 12€ za odrasle i 10€ za djecu do 12 godina (cijena je navedena informativno i može biti podložna promjenama); ulaznice za muzeje i druge znamenitosti. Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje otkaza putovanja.

DOBRO JE ZNATI

NAPOMENA: Otkaz rezervacije do 7 dana prije polaska naplaćuje se minimalno 100,00 kuna po osobi, a za otkaz unutar 7 dana prije polaska naplaćuje se puna cijena izleta. Ostali uvjeti prema važećim općim uvjetima turističkog aranžmana