info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER

GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER 1
  • Termin polaska: 23.03.2019. - SUBOTA
  • Trajanje/prijevoz: jednodnevni autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 270 Kn

DJECA OD 5-12 GOD.: 200,00 KN

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Pule (parking kod Konzuma ex Mercatora) u 5:00, Okreti u 5:20, Poreča ispred dvorane Veli Jože u 6:00, GP Kaštel u 6:35 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju prema GRAZU, uz usputna zaustavljanja zbog odmora. Po dolasku u grad, šetnja i razgled grada u pratnji pratitelja putovanja:  GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL– KATEDRALA I MAUZOLEJ.  Slobodno vrijeme za kupovinu, šetnju, ručak… Okupljanje putnika u dogovoreno vrijeme te nastavak puta do Riegersburga i tvornice čokolade Zotter.
Tvornica je izvana uređena živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata te skulpturama. U predvorju tvornice dobiti ćete elektronskog vodiča sa slušalicama te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a već na sljedećoj postaji možete vjerojatno prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima te s različitim postotkom kakaa. Potom slijedi odlazak do čokoladnog bara, a njegova glavna ponuda je topla čokolada koju morate pripraviti – sami. 
U dogovoreno vrijeme sastanak grupe sa pratiteljem te povratna vožnja prema Poreču i Istri. Očekivano vrijeme dolaska u Poreč je u kasnim večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

sve što nije navedeno pod cijena uključuje, troškovi osobne prirode, putno osiguranje
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

CJENIK

CIJENA: 270,00 KN
DJECA OD 5-12 GOD.: 200,00 KN

DOPLATE

OBVEZNA DOPLATA!
- ulaznica u tvornicu čokolade Zotter grupa minimalno 20 osoba:
Djeca: 4 -5 god.: 5,40 €
6-10 god.: 10,40 €
Mladi: 11-17god.: 13,40 €
Odrasli: 16,40 €

DOBRO JE ZNATI

MOGUĆNOST UKRCAJA U PULI, OKRETIMA, POREČ, BONACI I GP KAŠTEL


NAPOMENA: za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.


sabi