info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

FLORAART jezero Bundek

FLORAART jezero Bundek 1
  • Termin polaska: 18.5.19 i 19.5.19
  • Trajanje/prijevoz: jednodnevni autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 190 Kn

Cijena za djecu od 5 do 12 godina: 130,00 kn

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

FLORAART jezero Bundek

&

shopping U IKEA-I + DISAGNER OUTLET CROATIA

subota,18.5.19  ///  nedjelja 19.5.19Od 13.svibnja do 19. svibnja održat će se 54. Međunarodna vrtna izložba Floraart. Posjetitelji će tijekom trajanja Floraarta uživati u ukrasnom bilju i rezanom cvijeću, razgledati opremu za uređenje vrtova i dječjih igrališta, razni cvjećarski pribor i alate, sredstva za prihranjivanje i zaštitu bilja,sjemenje, umjetno cvijeće, ukrasnu keramiku i niz srodnih eksponata. Osim izložbenog dijela organizirat će se niz natjecanja i stručnih predavanja, a sve će pratiti i bogat zabavni program uz sudjelovanje glazbenih zvijezda te izvođenje malih kazališnih priredbi. A najmlađi će, kao i uvijek, svoju zabavu potražiti na moderno uređenim dječjim igralištima. Definitivno je to jedan prekrasan događaj kojeg vrijedi posjetiti!

 

Program izleta: polazak iz Pule u 07,00 sati, iz Pazina u 07,50 sati te iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 08,40h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) napraviti će se transfer do autobusa. Udobna vožnja autoputom u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Odmah po dolasku u Zagreb, odlazak do parka Bundek u posjet  53. po redu sajmu FLORAART. Slobodno vrijeme za šetnju Bundekom i uživanje na sajmu cvijeća do 15,30h.  

U 15,30h slijedi okupljanje kod autobusa i kratka vožnja do robne kuće IKEA. Odmah pored Ikea-e nalazi se i novootvoreni shopping centar Disegner Outlet Croatia. Slobodno vrijeme za shopping do 19,00h  kada je predviđen polazak polazak prema Istri. Dolazak kućama u večernjim satima. 


U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, organizaciju putovanja,
polica jamčevine putovanja, PDV

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

: troškove osobne prirode, sve što nije navedeno pod "cijena uključuje"

CJENIK

Cijena izleta po osobi: 190,00 kn
Cijena za djecu od 5 do 12 godina: 130,00 kn

DOBRO JE ZNATI

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkaza putovanja.
* više o izložbi: http://www.zrinjevac.hr/floraart/
* prilikom rezervacije potrebno je dostaviti imena i prezimena putnika, mjesto ukrcaja, kontakt telefon te uplatiti cijelokupni iznos