info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

DVORCI BAVARSKE I MÜNCHEN

DVORCI BAVARSKE I MÜNCHEN 1
  • Termin polaska: 3.8.-5.8.19
  • Trajanje/prijevoz: 3 dana autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 1.200 Kn
  • First minute cijena aranžmana po osobi: 1.100 Kn

First minute cijena FIRST MINUTE CIJENA DO 1.6.: 1100 kuna

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema tunelu Karavanke. Nastavak vožnje kroz Austriju prema njemačkoj granici i dalje prema Münchenu. Dolazak u centar grada gdje ćemo razgledati središte Münchena pješice: Karlsplatz, crkva sv. Mihovila, Frauenkiche, Marienplatz sa starom i novom gradskom vjećnicom, Ribljom fontanom i crkvom sv. Petra, Alter Hof, najpoznatiju pivnicu Hofbräuhaus… U večernjim satima preporučamo posjet nekoj od mnogobrojnih gradskih pivnica s bogatom tradicijom i ponudom bavarskih specijaliteta i domaćeg piva. Odlazak prema i smještaj u hotel 3*. Noćenje.

 

2. DAN 

Doručak. Odlazimo na cjelodnevni izlet u bavarske Alpe gdje ćemo posjetiti dvorce kralja Ludwiga II, Hohenschwangau, koji su u 12. stoljeću sagradili vitezovi iz Schwangaua, a u kojem se kralj često sastajao s Richardom Wagnerom i Neuschwanstein koji je inspirirao Disneya kada je crtao Trnoružičin dvorac. Do dvorca nas vodi uspon kroz šumu koji traje 40 minuta (moguć prijevoz lokalnim autobusom uz doplatu). Povratak u München. Slobodno vrijeme za večeru i šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. DAN  

Doručak. Napuštamo München i odlazimo prema “bavarskoj rivijeri”, jezeru Chiemsee. Vožnja brodom do otoka Herreninsel na kome se nalazi najveći dvorac kralja Ludwiga II, Herrenchiemsee. Razgledat ćemo dvorac sagrađen po uzoru na Versailles Louisa XIV sa spektakularnom dvoranom ogledala i nevjerojatnom kraljevom spavaćom sobom... Slijedi šetnja kroz vrtove do samostana Augustinaca gdje je 1948. godine napisan Ustav moderne Njemačke. Polazak prema austrijskoj granici i dalje kroz Sloveniju prema Hrvatskoj. U Rijeku i Pulu stižemo u večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Münchenu, razglede prema programu, izleti u bavarske Alpe i na Chiemsee, usluge voditelja putovanja, pripremu i organizaciju putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Trokrevetna soba moguća je samo za djecu do 12 godina (ograničeni broj). Minimalni broj putnika: 40

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

: stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično, ulaznice.

CJENIK

REDOVNA CIJENA: 1200KN

FIRST MINUTE CIJENA: 1100 KUNA
(vrijedi za prijave i uplate do 1.6. ili do popunjenja mjesta na akciji)
Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe) 10%

DOPLATE

DOPLATE: ulaznice s prethodnom rezervacijom za dvorce Hohenschwangau, Neuschwanstein i Herrenchiemsee i prijevoz brodom na jezeru Chiemsee € 45 (plaćanje na licu mjesta uz obveznu prijavu prilikom rezervacije aranžmana, djeca do 18 god. plaćaju € 12) – minimalno 20 prijavljenih; jednokrevetna soba: 500,00 kn.; Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

DOBRO JE ZNATI

NAPOMENA: cijene ulaznica, dvorci koji se posjećuju kao i redoslijed razgleda mogu biti podložni promjenama.
JAD