info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

CRNA GORA - DUBROVNIK

CRNA GORA  - DUBROVNIK 1
  • Termin polaska: 16.04 -19.04.2020.
  • Trajanje/prijevoz: 4 DANA - AUTOBUS
  • Redovna cijena aranžmana po osobi od: 1.990 Kn
  • First minute cijena aranžmana po osobi od: 1.850 Kn

First minute cijena VRIJEDI ZA PRIJAVE I UPLATE DO 15.02 ILI DO POPUNJENJA MJESTA

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA


Vrijednost više: u cijenu aranžmana uključene ulaznice, lokalni vodič, degustacija vina, degustacija pršuta i sira, 3 večere u restoranu u gradu, vožnja brodom po Skadarskom jezeru uz riblji ručak...

                                              

1. dan 16.04.2020: PULA  – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA  - KOTOR -  BUDVA

Polazak iz Pule u pola noći 00,00h (u noći srijeda na četvrtak), iz Pazina (Etradex) u 00:45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 1:30h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora.  Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u obiteljskom pansionu 3*, udaljen 10 minuta pješke od starog djela grada Budve. Osvježenje i odmor te zajednički odlazak na večeru koja je organizirana u lokalnom restoranu u centru grada. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

2. dan 17.04.2020  VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO

Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na izlet. Ugodna vožnja uz more uz panoramu zanimljivih mjesta uz obalu. Zaustavljanje kod Svetog Stefana -  srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, vožnja do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani riblji ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru. Povratak u Budvu. Odlazak u organizirani razgled Budve. Slobodno vrijeme do večere.  Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru gradu. Noćenje.

 

3. dan 18.04.2020  BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI

Doručak. Odlazak autobusom prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš... Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 461 stepenica do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nakon Lovćenja, odlazak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Slobodno popodne za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje.

 

4. dan  19.04.2020 BUDVA - DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama, vožnja žičarom na Srđ... U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u kasnijim večernjim satima.


U CIJENU UKLJUČENO

U cijenu je uključeno:
prijevoz udobnim turističkim autobusom; voditelj putovanja; licencirani lokalni vodič u Crnoj Gori; lokalni vodič za razgled Dubrovnika; 3 noćenja s doručkom u obiteljskom pansionu 3* u centru grada u dvokrevetnim i trokrevetnim(tuš/WC, TVSAT)); 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi; vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej; paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani riblji ručak; degustacija pršuta u selu Njeguši, posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik; ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju; trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari; turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn

Doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 5€

Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine cca 200,00kn; Žičara za Srđ – cca 150,00kn

DOPLATE

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja (cca 24,00kn po osobi/dan) i policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 50,00kn po osobi/jednokratno)

Napomena:

· cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.

DOBRO JE ZNATI

Za ovo putovanje dovoljna je važeća sobna iskaznica.
Sredstvo plačanja u Crnoj Gori je Euro.