info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

CRNA GORA & DUBROVNIK

CRNA GORA & DUBROVNIK 1
  • Termin polaska: 04. - 07.04.2019
  • Trajanje/prijevoz: 4 dana / autobusom
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 1.950 Kn

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan 04.04.2019: PULA  – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA  - KOTOR -  BUDVA
Polazak iz Pule u 00,30h (u noći srijeda na četvrtak), iz Pazina (Etradex) u 1:15h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 2:00h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora.  Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u obiteljski hotel 3*, koji je udaljen 10 minuta pješke od starog djela grada Budve. Osvježenje i zajednička šetnja do starog grada Budve. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

2. dan 05.04.2019  BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI
Doručak. Kraća šetnja do autobusa te odlazak na prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak  Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš; Vladin dom; Plavi dvorac – rezidencija predsjednika Crne Gore; Zetski dom – Cetinjsko kazalište (sve se nalazi u krugu oko dvora Kralja Nikole. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 462 stepenice do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nastavak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Razgled Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje. 

3. dan 06.04.2019  VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO 
Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na izlet. Ugodna vožnja uz more uz panoramu zanimljivih mjesta uz obalu. Zaustavljanje kod Svetog Stefana -  srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, Vožnja do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru. 
Povratak prema Budvi.  Slobodno popodne do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u gradu. Noćenje.
4. dan  07.04.2019 BUDVA - DUBROVNIK - PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama ili vožnja žičarom na Srđ. U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u večernjim satima

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz udobnim turističkim autobusom; pratitelj putovanja; licencirani lokalni vodiči u Crnoj Gori; lokalni vodič za razgled Dubrovnika; 3 noćenja s doručkom u obiteljskom hotelu 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim(tuš/WC, TVSAT)); 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi; vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej; paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero+ vožnja brodom po jezeru + organizirani ručak; degustacija pršuta u selu Njeguši, posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik; ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju; trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari; turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

CJENIK

Cijena po osobi: 1.950,00 kn


Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

DOPLATE

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn
Doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 5€
Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine cca 200,00kn; Žičara za Srđ – cca 150,00kn

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja (cca 24,00kn po osobi/dan) i policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 50,00kn po osobi/jednokratno)
cont