info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

BLED + FESTIVAL ČOKOLADE

BLED + FESTIVAL ČOKOLADE 1
  • Termin polaska: 18.04.2020.
  • Trajanje/prijevoz: AUTOBUS
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 190 Kn

djeca od 5 do 12 god : cijena 130 KN

Preuzmite za ispis Uplatite izlet

PROGRAM PUTOVANJA


Program: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) u 7,00h, iz Pazina (Etradex) u 7,40h, mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju većeg broja prijavljenih (min 5 osoba) organizirat će se transfer iz Rovinja. Ugodna vožnja kroz Sloveniju do Bleda, bajkovitog gradića na istoimenom jezeru. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za šetnju. Možete prošetati do Bledskog dvorca ili prošetati 5km dugom šetnicom oko jezera. Uz kavicu preporučujemo da kušate i  poznate blejske kremne rezine (bledske kremšnite). Nakon slobodnog vremena slijedi okupljane i polazak prema obližnjem mjestu Radovljici. Radoviljca je jedan od očuvanijih gradića u Sloveniji sa predivnom arhitekturom i bogatom kulturnom baštinom. Zgrade datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Mjesto je bogato muzejima, galerijama i mnogim drugim atrakcijama. Od muzeja, posebno se ističe Muzej pčelarstva.  Prilikom posjeta održava se 10. festival čokolade, sve slovenske čokolade na jednom mjestu. Festival se rasprostranio kroz čitavo mjesto tako da ćete, uz degustaciju ujedno razgledati i mjesto. Možete degustirati i kupiti čokolade različitih oblika i okusa na više pozicija, te prisustvovati raznovrsnom pratećem programu. Čokoladu možete degustirati kupnjom kupona. Slobodno vrijeme do 18,00h kada je predviđen polazak kućama. Ugodna vožnja u smijeru Istre.

                                                                                                   


Više o festivalu čokolade: https://www.radolca.si/hr/festival-cokolade

 

 

U CIJENU UKLJUČENO

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj puta, organizacija puta i jamčevina, pripadajući PDV.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

Cijena ne uključuje:
kuponi za degustaciju 0,50€ (prodaju se u kompletu po 4, odnosno 2€,4€, 6€..); neobavezno INO zdrav.osiguranje 24,00 kn; troškove osobne prirode; sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

DOBRO JE ZNATI

Napomena:-

- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

- prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.

- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izlet