info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

ADVENT U ZAGREBU

  • Termin polaska: 09.12.2018 ~ 15.12.2018 ~ 23.12.2018
  • Trajanje/prijevoz: jednodnevni
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 200 Kn

Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 120,00 kn

Preuzmite za ispis

PROGRAM PUTOVANJA

Zagreb je posljednjih godina u vrijeme  adventa postao grad u kojemu je zima življa i toplija, a zabava vas čeka na mnogim trgovima i ulicama. Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije te je glavni grad Hrvatske, bez imalo pretjerivanja, najljepši od svih ostalih srednjoeuropskih metropola. Božićnih sajmova ima po središtu grada, ali i izvan centra, organiziraju se koncerti i kulturna događanja a prigodna rasvjeta stvara idiličan ugođaj...

 

Program izleta: Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 8,00 sati, iz Pazina (Etradex) u 8,45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) 09,30h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organiziran će biti transfer do autobusa.

Udobna vožnja kroz Rijeku i Gorski kotar u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u ZAGREB slijedi susret sa lokalnim vodičem koji će nam ispričati zanimljive priče i legende te nas upoznati sa glavnim gradom Hrvatske kakav još nismo doživjeli: DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ.

Nakon razgleda grada slijedi slobodno vrijeme za šetnju, kavu, shopping. Kada se zamrači, pale se božićne lampice! Uživanje u božićnom sajmu sve do 19:00 sati kada je predviđen polazak u smjeru Istre. Povratak kući u  kasnijim večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodič za razgled grada; licencirani voditelj putovanja; jamčevina putovanja, organizacija i priprema putovanja, pdv.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom

CJENIK

Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 120,00 kn

DOBRO JE ZNATI

- Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa