info.gabitravel@gmail.com+385 91 561 50 29

Advent u Klagenfurtu i Veldenu

  • Termin polaska: 08.12.2018 ;15.12.2018 ;23.12.2018
  • Trajanje/prijevoz:
  • Redovna cijena aranžmana po osobi: 260 Kn

Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 190,00 kn

Preuzmite za ispis

PROGRAM PUTOVANJA

Program izleta:

Polazak iz Pule i Rovinja u 6,30h i iz Pazina u 07,15h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organizirati će se transfer do autobusa.


Udobna vožnja autoputom kroz Sloveniju, u smjeru Austrije, prema Klagenfurtu.  

Stara jezgra Klagenfurta jedna je od najljepših u Austriji, njezina brojna unutarnja dvorišta i arkade stvaraju domaću atmosferu. Zaštitni znak grada je zmaj Lindwurm smješten na Neuer Platzu.

 Po dolasku razgled kulturno povijesnih znamenitosti grada i upoznavanje legendi uz koje je povezana povijest grada: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan..


Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada, šetnju, kupovinu, uživanje uz mirise, okuse, boje i zvukove adventskog sajma. Okupljanje u 17,00h kada iz Klagenfurta krećemo prema Veldenu. 

Mjesto koje se u vrijeme adventa pretvara u Mjesto anđela. 

Ovdje ćete osjetiti pravi božićni duh kroz Božićni sajam u selu osvijetljenom sa tisućama svjetala. 

Posjetitelji su uvijek očarani 30-metarskim Adventskim vijencem koji pluta na jezeru, simbolom samog sajma, koji se sastoji od više od 80,000 lampica U 19:30 sati predviđen je polazak u smjeru Istre. Povratak u kasnim večernjim satima.

U CIJENU UKLJUČENO

prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani voditelj putovanja, stručno vodstvo za razgled Klagenfurta, jamčevina, organizacija i priprema putovanja, pdv.

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

osobna potrošnja i napojnice, ulaznice za objekte, sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

CJENIK

Cijena izleta po osobi: 260,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 190,00 kn

DOBRO JE ZNATI

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: prilikom rezervacije: jednokratno - 100% iznos - gotovinom u poslovnici, virmanom, putem net bankinga;

PUTNO OSIGURANJE: Svim putnicima preporučujemo doplatu paketa INO putnog cca 24kn po osobi po danu.
NAPOMENE
Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkazivanja polaska.
* rezervacija je važeća isključivo sa uplatom izleta
* prilikom rezervacije potrebno je dostaviti imena i prezimena putnika, mjesto ukrcaja, kontakt telefon te datum rođenja djece.
* način plaćanja: 100% iznos, gotovinski: plaćanje u agenciji, putem net bankinga, općom uplatnicom ili kartično, jednokratno
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* Valuta plaćanja u Austriji je EURO.
* preporučujemo izradu police osiguranja: INO zdravstvenog osiguranja (cca 24,00kn) i osiguranje od otkaza putovanja (50,00kn)
* agencija zadržava pravo promjene satnica polaska i povratka ukoliko vremenski uvjeti i nepredvidive situacije iziskuju takvu odluku
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete

con